Fòrum Gastronòmic Girona 2023 logo
Fòrum Gastronòmic Girona 2023
Març 20 - 21

El Fòrum Gastronòmic Girona és l'aparador de la innovació culinària, un precís termòmetre del dinamisme del sector, un intercanvi de coneixement i productes gastronòmics d'arreu del territori. Ofereix un espai d'intercanvi d'idees i coneixements del sector gastronòmic des d'un punt de vista empresarial, professional i institucional. 

 

Pioners en el sector del foodservice, el Fòrum Gastronòmic Girona és una gran oportunitat on descobrir nous models de negoci, noves tecnologies, equipaments, serveis, empreses i professionals. Tot això, el 20 i 21 de març a l’Auditori-Palau de Congressos i a la Fira de Girona.

 

Descarrega't l'App per no perdre't cap activitat!

Descarrega l'app de l'esdeveniment per tenir tota la informació al teu mòbil
Play store App store

Entrades

ent

Programa

13:00
Arrom x Germans Torres: a l'avantguarda de la tonyina en l'alta gastronomia
16:00
Projecte Mans: Artesania, sostenibilitat i natura
16:00
Summit Start-ups vinculades amb la gastronomia
12:00
Del sol al plat
10:30
Creació de marques virtuals per delivery (Workshop Thinkpaladar)
12:00
La cuina catalana en perill d'extinció?
10:00
Nous models de negoci associats al cafè
13:00
Tast de vins Mas Geli
10:45
Jornada per a la Prevenció del malbaratament alimentari en el sector de la restauració i les cuines centrals
11:00
LA CUINA D'ABANS I D'ARA, Una mirada crítica sobre tendències i esnobisme gastronòmic
15:00
KENSEI, el costat més contemporani de la tradició culinària japonesa
18:00
Compartir
17:00
Esperit Roca: la nova línia de begudes d'El Celler
12:00
What are true Plant Food innovations?
13:00
Com els professionals de l'interiorisme podem millorar l'experiència gastronòmica
14:00
Entrega Premis Associació d'Hostaleria de Girona
16:00
Noves veus a la gastronomia. Restaurant Oba i Adelante Gastronómica
17:00
EL VERD ARRELA - Personal farmer, Xavier Pellicer. Vainilla Verda, la 1era vainilla europea de la història, Rodrigo de la Calle
11:00
El gir empresarial: de la cuina a l'obrador
12:00
Dels fogons a la sala amb Girona Excel·lent
13:00
ACETUM ese viejo desconocido
14:00
Una coreografía gastronómica, Asociación Mujeres en Gastronomía, Mujeres del Vino & Co.
15:00
Pibernat, la cuina tradicional de generació en generació
17:00
Cuina prebiòtica amb Girona Excel·lent
13:00
Ecohosteler, un moviment sostenible al canal HORECA
13:00
Tast de La cuina catalana en perill d'extinció?
14:30
Projecció documental Sembrando el futuro
12:45
Tast maridat del llibre Àpats
13:45
Un nou concepte de vermut. El vermut gastronòmic que respecta el vi
12:00
GLAMSTRONOMY - Sense xarxa no hi ha paper II
11:00
GLAMSTRONOMY - Sense xarxa no hi ha paper I
13:00
La cuina del mar que arriba: el canvi climàtic al nostre plat
16:00
Gastronomia als hotels: com una visió global multiplica valor
17:00
Food Delivery 2025: innovació i sostenibilitat
12:00
Embotits híbrids: xarcuteria amb proteïna del mar
16:30
We’re Smart 5 Radishes Chefs goes wild with onion
18:00
Cuina, Consciència i Recerca
10:30
Bean to Bar
14:00
II Concurs Steak Tartar
10:00
Girona ciutat de cafè: Models de negoci i vincles amb l’esport
11:00
Hort Restaurant Biològic
13:00
La línea màgica de Fisterra al Cap de Creus. L’experiència de Galícia a la Mar d’Amunt
15:30
San Hô - Cuina viatgera, des de Canàries al món
11:00
Tast de Formatges maridats amb vins de l’Empordà amb Girona Excel·lent
12:00
Sushimasters Arrom x Nomo: art i avantguarda en el tall per Naoyuki Haginoya
13:00
Ràpida regeneració i cocció de la nova marca Degusta Cuinats Jotri
16:00
Cuina marroquina vegetariana i vegana amb Saloua Loqmane Lahmar
17:00
Cuina de producte actualitzada amb Girona Excel·lent
11:00
Innovació i reptes de sostenibilitat a la indústria i la gastronomia halal actuals
16:00
Les 10 claus en comunicació i marketing per a la restauració
16:30
Com aconseguir més reserves online? El comportament de l'usuari digital
17:15
Indicadors clau en temps real en la gestió d'un restaurant
10:00
Life Climate Smart Chef. Un futur millor comença al restaurant
17:30
Entrega Premis professionals de sala i proclamació guanyador 2on Concurs Steak Tartar
15:30
La Destilateca. Destil·lats gastronòmics: cuina i cocteleria
16:30
La 5a gamma, present i futur
12:00
Cap a la transició energètica en el sector HORECA. Beneficis i possibilitats de l’energia fotovoltaica
13:00
Presentació de les investigacions en gastronomia
13:45
Transformar el que la natura et dona
12:45
Tast de la sessió Embotits híbrids: xarcuteria amb proteïna del mar

Ponents

Adrià Fornós
Adrià Fornós
Membre de Facyre
Reponsable del projecte Ecohostelero
Adrià Bou
Adrià Bou
Restaurant Terram
Xef restaurant Terram
Adrià Batlle
Adrià Batlle
Cocteler
Adrià Bosch
Adrià Bosch
MyChefTool
Adrián Bosch
Adrián Bosch
Xef San Hô
Xef Restaurant San Hô
Àgata Albero
Àgata Albero
Inspira Gastronomia
Moderadora
Agurtxane Concellón
Agurtxane Concellón
Fjak Chocolate
Albert Izquierdo
Albert Izquierdo
Nexe
Xef Restaurant Nexe
Albert Molins
Albert Molins
Homo Gastronomicus / La Vanguardia
Moderador
Alberto de Luna
Alberto de Luna
Creador de contenido en @alberto_deluna
Àlex Garés
Àlex Garés
Pace Gastro
Moderador
Àlex Calderó
Àlex Calderó
Xef privat
Xef Privat
Andrea Dopico
Andrea Dopico
Maison Marcel
Anna Pérez
Anna Pérez
Celler Mas Geli-Pals
Anna Riera
Anna Riera
Periodista gastronòmica i delegada de MEG a Catalunya
Moderadora
Anna Sabrià
Anna Sabrià
Isern il·luminació
Arquitecta i col·laboradora amb Isern il·luminació amb les marques, Alpha Light i Frepi
Anna Astals
Anna Astals
Especialista en màrqueting digital
Especialista en màrqueting digital
Annette Abstoss
Annette Abstoss
MEG
Xef i delegada MEG a Catalunya
Antonio Muiños
Antonio Muiños
Porto-Muiños
Armand Notó
Armand Notó
Hospitality Consultant
Hospitality Consultant
Arnau Casadevall
Arnau Casadevall
Restaurant Divinum
Xef Restaurant Divinum
Becky Lawton
Becky Lawton
Fotògrafa gastronòmica
Fotògrafa gastronòmica
Belén Parra
Belén Parra
Gastronomistas El Mundo
Moderadora
Bernat Guixer
Bernat Guixer
Esperit Roca
Doctor en química orgànica, corresponsable d'Esperit Roca
Bernat Serra
Bernat Serra
Get Kombo
Biel Jover
Biel Jover
La Destilateca
Borja Gallego
Borja Gallego
Rentastic
Bruno Iglesias
Bruno Iglesias
Think Paladar
Fundador de ThinkPaladar
Carla Coloniese
Carla Coloniese
Carles Bonnin
Carles Bonnin
La Destilateca
Carles Rom
Carles Rom
Impulso Solar
Carles Ramón
Carles Ramón
Restaurant Besta i Restaurant Batea
Xef
Carles Badía
Carles Badía
Royal Protein
Director tècnic de Royal Protein
Carlos Maribona
Carlos Maribona
Periodista gastronòmic
Moderador
Carlota Claver
Carlota Claver
Restaurant La Gormanda
Xef Restaurant la Gormanda
Carme Gasull
Carme Gasull
Periodista Gastronòmica
Moderadora
Christian Meier
Christian Meier
Espresso Mafia / La Fàbrica
Clara Antúnez
Clara Antúnez
La Gastronòmica
Cristina Jolonch
Cristina Jolonch
La Vanguardia
Moderadora
Dani Martínez
Dani Martínez
Esperit Roca
Sommelier i corresponsable d'Esperit Roca
Daniel Brasé
Daniel Brasé
FIHRT
Gerent de FIHRT
Daniel Camós
Daniel Camós
Emprenedor
David Vallés
David Vallés
Ordatic
Dr. Josep Lloret
Dr. Josep Lloret
Universitat de Girona
Director de la Càtedra d'Oceans i Salut Humana de la UdG
Dr. Ricard Bou
Dr. Ricard Bou
IRTA
Investigador de l'IRTA
Dra. Cinthia Rolim de Albuquerque
Dra. Cinthia Rolim de Albuquerque
Dra. Silvia Aulet
Dra. Silvia Aulet
Eduard Baviera
Eduard Baviera
Think Paladar
Eduardo Domínguez
Eduardo Domínguez
Xef San Hô
Xef Restaurant San Hô
Eli Nolla
Eli Nolla
Restaurant Normal
Xef
Eva Sáez
Eva Sáez
Quickchef
Fina Puigdevall
Fina Puigdevall
Les Cols
Xef Restaurant Les Cols
Francesc Baltrons
Francesc Baltrons
Cuinats Jotri
Responsable I+D
Frank Fol
Frank Fol
Chairman We're Smart World
Moderador
Fulvio Vailati
Fulvio Vailati
Alma
Xef instructor
Gemma Arroyo
Gemma Arroyo
Ecoembes
Especialista en Gestió de Residus
Gemma Muray
Gemma Muray
Caram Caram
Moderadora
Gerard Pujades
Gerard Pujades
Impulso Solar
Gerent de Impulso Solar
Girona Excel·lent
Girona Excel·lent
Graceanne La Combe
Graceanne La Combe
Alma
Coordinadora del projecte LIFE Climate Smart Chefs
Guillem Frigola
Guillem Frigola
Héctor López i Francisco López
Héctor López i Francisco López
Restaurante España
Xef del Restaurante España
Hermanos Torres
Hermanos Torres
Cocina Hermanos Torres
Xef instructor
Hugo Cuenca
Hugo Cuenca
Nexe
Ignacio de Juan Creix Umbert
Ignacio de Juan Creix Umbert
Foodture
Moderador
Iolanda Bustos
Iolanda Bustos
Xef personal i autora gastronòmica, experta en flora comestible
Irene Bou
Irene Bou
La Comuna
Isidre Soler
Isidre Soler
Divinum
Xef Restaurant Divinum
Isidre Santos
Isidre Santos
Vermuprojects
Jaime Guillot
Jaime Guillot
Jaume Subirós
Jaume Subirós
Motel Empordà
Jaume Torres
Jaume Torres
Sublim proveïdor de vegetals
Jaume Martorell
Jaume Martorell
Chocolates Maüa
Professional del cacau i la xocolata
Javier Albarracín
Javier Albarracín
Inspira Gastronomia
Moderador
Joan Gòdia
Joan Gòdia
DACC
Director general de DACC
Joan Morillo
Joan Morillo
Divinum
Cap de Sala
Joan Baixas
Joan Baixas
Amazing Chocolate
Mestre xocolater i pastisser
Joan Roca
Joan Roca
El Celler de Can Roca
Xef
John Regefalk
John Regefalk
Basque Culinary Center
Xef investigador
Jonathan Moral
Jonathan Moral
Cafè de Finca
Jordi Maragall
Jordi Maragall
Gastrònoms / Montserrat Catering / Restaurant Bocam i Restaurant Brasic
Xef
Jordi Roca
Jordi Roca
El Celler de Can Roca
José Luís Berlanga
José Luís Berlanga
Restaurante Berlanga
Josep Lladonosa
Josep Lladonosa
Cuiner i escriptor
Josep Roca
Josep Roca
El Celler de Can Roca
Josep Marlet
Josep Marlet
SERHS
Juan Sahuquillo i Javier Sanz
Juan Sahuquillo i Javier Sanz
Restaurant Oba
Xef del Restaurant Oba
Judith Càlix
Judith Càlix
Periodista i directora revista Cuina
Moderadora
Laura Tejero
Laura Tejero
Restaurant Divinum
Cap de Sala
Libe Santiago
Libe Santiago
Efímera Chocolates
Lluís Riera
Lluís Riera
SAIA
Director SAIA
Lluís Tusell
Lluís Tusell
Monkeys
Loic Villemin
Loic Villemin
Restaurant Toya
Lucila Canero
Lucila Canero
La Luciérnaga - Pastelería Natural
Manu Núñez
Manu Núñez
Restaurant Besta
Marc Grijalvo
Marc Grijalvo
Marc Cuenca
Marc Cuenca
Marnuthem
Maria Colldecarrera
Maria Colldecarrera
Les Cols
Biòloga
Maria Nicolau
Maria Nicolau
Restaurant El Ferrer de Tall
Xef Restaurant El Ferrer de Tall
Maria Montes
Maria Montes
Last.app
Cap de vendes
Maria José Morera
Maria José Morera
Cooking Numbers
CEO de Cooking Numbers
María José San Roman
María José San Roman
Restaurant Monastrell
Xef Restaurant Monastrell
Marina Cabello
Marina Cabello
Impulso Solar
Responsable de l'oficina tècnica
Marta Toledo
Marta Toledo
MEG
Pastissera
Marta Parés
Marta Parés
Celler Parés Baltà
Elaboradora de vins
Martina Puigvert
Martina Puigvert
Les Cols
Xef Restaurant Les Cols
Mateu Casañas
Mateu Casañas
Restaurants Compartir i Disfrutar
Xef i copropietari dels restaurants Compartir i Disfrutar
Matteo Bertozzi
Matteo Bertozzi
My Fucking Restaurant
Mayte Carreño
Mayte Carreño
Directora Guies Michelin 2012 - 2020
Directora
Merche Dalmau
Merche Dalmau
MEG
Elaboradora de vins
Meritxell Falgueras
Meritxell Falgueras
Representant Mujeres en vino
Sumiller
Miguel Ron
Miguel Ron
Cloudtown Brands
CEO i co-fundador de Cloudtown Brands
Miquel Macias
Miquel Macias
Les Cols
Naturalista i geògraf
Miquel Fluvià
Miquel Fluvià
Montse Serra
Montse Serra
Escriptora i editora de ViBop
Moderadora
Nao Haginoya
Nao Haginoya
Nomo
Xef Restaurant Nomo
Natalia Beltrán Peralta
Natalia Beltrán Peralta
Natalya Prokovenko
Natalya Prokovenko
Praliné
Neus Vila
Neus Vila
Consultora empresarial d'hostelaria i gastronomia / Professora Escola de Turisme / Escriptora
Moderadora
Norberto Larriba
Norberto Larriba
Impulso Energía
Conseller delegat de Impulso Energía
Oriol Rizo
Oriol Rizo
Formatgeria La Xiquella
Oriol Pancorbo
Oriol Pancorbo
Haddock
Oscar Engroba
Oscar Engroba
Astet
Paco Pérez
Paco Pérez
Restaurant Miramar
Xef Restaurant Miramar
Paolo Mangianti
Paolo Mangianti
My Fucking Restaurant
Patricia Fisas
Patricia Fisas
Guia Macarfi
Paula Molés
Paula Molés
Periodista gastronòmica
Moderadora
Pep Nogué
Pep Nogué
Girona Excel·lent
Moderador
Pere Cat
Pere Cat
Auditor de certificació Halal i consultor expert en el sector agroalimentari
Philippe Regol
Philippe Regol
Freelance
Observació Gastronòmica
Pol Fages
Pol Fages
Impulso Solar
Rafael García Santos
Rafael García Santos
Lo mejor de la gastronomia
Ramon Guardia
Ramon Guardia
GastroEuphoria
Fundador
Ramona Menéndez
Ramona Menéndez
Casa Belarmino
Raquel González Setién
Raquel González Setién
Cofundadora de l'empresa Kaitxo
Moderadora
Ricky Saward
Ricky Saward
Restaurant Seven Swans
Rocío Riquelme
Rocío Riquelme
Adelante Gastronomica
Rodrigo De La Calle
Rodrigo De La Calle
Restaurant El Invernadero
Xef Restaurant El Invernadero
Rossend Cortes
Rossend Cortes
Col·legi Oficial de Dissenyadors d'Interior de Girona / AEPDIGI
Dissenyador d'interiors, President CODIC i President AEPDIGI
Saloua Loqmane
Saloua Loqmane
Restaurant La Capella de Can Gambús
Xef La Capella de Can Gambús
Salvador Garcia-Arbós
Salvador Garcia-Arbós
Samuel Delgado
Samuel Delgado
Restaurant Kensei
Xef Restaurant Kensei
Saray Ruiz
Saray Ruiz
Norte
Sergio Brisa
Sergio Brisa
Miobio
Silvia Baena
Silvia Baena
UniCo Vinagres i Salses
Doctorada en vinagres i Directora tècnica i responsable de qualitat UniCo Vinagres y Salsas
Tana Collados
Tana Collados
Periodista gastronòmica
Moderadora
Tarik Azouau
Tarik Azouau
Halal Quality Control
Director de Halal Quality Control per a Espanya i França
Teresa Casas
Teresa Casas
Col·legi Oficial de Dissenyadors d'Interior de Catalunya
Dissenyadora d'interiors i Degana del CODIC
Tomàs Brull
Tomàs Brull
Restaurant Cala Taverna
Xef i propietari del Restaurant Cala Taverna
Toni Massanés
Toni Massanés
Fundació Alícia
Toni Gerez
Toni Gerez
Castell de Peralada Restaurant
Vicent Guimerà
Vicent Guimerà
Restaurant l'Antic Molí
Xel del restaurant l'Antic Molí
Victor Planas
Victor Planas
Restaurant Kensei
Xef Restaurant Kensei
Victor Quintillà
Victor Quintillà
Restaurant Lluerna
Xef Restaurant Lluerna
Vittorio Sbarbaro
Vittorio Sbarbaro
SUD Renovables
Enginyer i Key Account Manager del Departament Comercial
Xavi Carmona
Xavi Carmona
COOCCIÓ
Fundador i CEO de COOCCIÓ
Xavi Güell
Xavi Güell
Athletic Affair
Moderador
Xavier Pellicer
Xavier Pellicer
Restaurant Xavier Pellicer
Xef Restaurant Xavier Pellicer
Xavier Garcia
Xavier Garcia
Associació Hostaleria Turisme i Restauració Girona
President AHTRG
Xesc Reina
Xesc Reina
Mestre Xarcuter
Xevi Aguado
Xevi Aguado
Restaurant Bionbo
Xef Restaurant Bionbo

Expositors

A MAR ES ESPECTACULAR. SL
A MAR ES ESPECTACULAR. SL
Sector d’activitat i categoria del producte
A
AGROLI/AVI JAUME
Aigua Acabada de Fer®
Aigua Acabada de Fer®
Sector d’activitat i categoria del producte
ALASKA SEAFOOD
ALASKA SEAFOOD
ALATRIA
ALATRIA
Sector d’activitat i categoria del producte
ALREGI DISTRIBUCIONS
ALREGI DISTRIBUCIONS
Sector d’activitat i categoria del producte
ANELA FRUITS
ANELA FRUITS
ANTONI IZQUIERDO GOURMET
ANTONI IZQUIERDO GOURMET
Sector d’activitat i categoria del producte
ANXOVES CALLOL SERRAT
ANXOVES CALLOL SERRAT
ANXOVES DE ROSES - CONSERVES BAHIA
ANXOVES DE ROSES - CONSERVES BAHIA
Sector d’activitat i categoria del producte
APLITEC
APLITEC
ARROM BARCELONA
ARROM BARCELONA
Sector d’activitat i categoria del producte
ARROS DE PALS SL
ARROS DE PALS SL
Sector d’activitat i categoria del producte
A
ARTIC WATER
AT ROCA
AT ROCA
Sector d’activitat i categoria del producte
BRASSERIE CAP D'ONA
BRASSERIE CAP D'ONA
CAFFÉ MILANESE
CAFFÉ MILANESE
Sector d’activitat i categoria del producte
CAN BECH
CAN BECH
CAN CARLINA
CAN CARLINA
C
CARGOLS DEL PAÍS
CASA CACAO & ROCAMBOLESC
CASA CACAO & ROCAMBOLESC
Catalunya
Catalunya
CELLER COOPERATIU ESPOLLA
CELLER COOPERATIU ESPOLLA
Sector d’activitat i categoria del producte
CELLER GERISENA
CELLER GERISENA
Sector d’activitat i categoria del producte
CELLER HUGAS DE BATLLE
CELLER HUGAS DE BATLLE
Sector d’activitat i categoria del producte
CELLER MARTÍN FAIXÓ
CELLER MARTÍN FAIXÓ
Sector d’activitat i categoria del producte
C
CELLERS PERELLÓ
CENTRE VERD
CENTRE VERD
CERVESA ARTESANA MINERA
CERVESA ARTESANA MINERA
CHEF WORKS SPAIN
CHEF WORKS SPAIN
COCA-COLA EUROPACIFIC PAR
COCA-COLA EUROPACIFIC PAR
Sector d’activitat i categoria del producte
C
CODIGI/AEPDIGI
COLLVERD
COLLVERD
COMERÇ DE PEIX ROS
COMERÇ DE PEIX ROS
Sector d’activitat i categoria del producte
C
COVICA EMPORDA
CREARTE COLLECTIONS
CREARTE COLLECTIONS
CUINATS JOTRI
CUINATS JOTRI
Sector d’activitat i categoria del producte
DARNES GRUP
DARNES GRUP
Sector d’activitat i categoria del producte
DISFRIBELL S.A.
DISFRIBELL S.A.
DOLÇA ABELLA
DOLÇA ABELLA
DON SIFÓN
DON SIFÓN
EDIFRED
EDIFRED
E
EHTGI + VEDRUNA
EMPORAROM
EMPORAROM
Sector d’activitat i categoria del producte
Estrella Damm
Estrella Damm
EUROPASTRY
EUROPASTRY
Sector d’activitat i categoria del producte
EVENTUS A LA CARTA
EVENTUS A LA CARTA
Sector d’activitat i categoria del producte
FONT DISTRIBUCIÓ HORECA
FONT DISTRIBUCIÓ HORECA
FORMATGES LA BALDA
FORMATGES LA BALDA
FORMATGES LÀCTICS UBACH
FORMATGES LÀCTICS UBACH
FRUITES HURTÓS
FRUITES HURTÓS
GIN NUT (ARBENIG 2012,SL)
GIN NUT (ARBENIG 2012,SL)
GIRBAU ESPONELLÀ i FILLS
GIRBAU ESPONELLÀ i FILLS
GLA EMPORDA
GLA EMPORDA
GLOP!
GLOP!
GREEN ELÈCTRIC
GREEN ELÈCTRIC
GRUPO TGT
GRUPO TGT
Sector d’activitat i categoria del producte
GUASCH
GUASCH
haddock
haddock
Sector d’activitat i categoria del producte
HALAL QUALITY CONTROL
HALAL QUALITY CONTROL
HOSTALJOBS
HOSTALJOBS
Sector d’activitat i categoria del producte
HUMITAS
HUMITAS
Sector d’activitat i categoria del producte
IBERDELI PREMIUM PRODUCTS
IBERDELI PREMIUM PRODUCTS
Sector d’activitat i categoria del producte
IMÀTICA
IMÀTICA
Sector d’activitat i categoria del producte
IMPULSO SOLAR
IMPULSO SOLAR
Sector d’activitat i categoria del producte
INSPIRATION GOURMET
INSPIRATION GOURMET
I
ISERN
ITALY INTERIORS
ITALY INTERIORS
KOPPERT CRESS
KOPPERT CRESS
LA RASPADURA
LA RASPADURA
Sector d’activitat i categoria del producte
La Xiquella
La Xiquella
Sector d’activitat i categoria del producte
LAUFER FOOD
LAUFER FOOD
Sector d’activitat i categoria del producte
L
LIFE CLIMATE SMART CHEF
LLIBRERIA 22
LLIBRERIA 22
MARNUTHEM VERMOUTH
MARNUTHEM VERMOUTH
M
MAS ALBA
MAS AURÓ
MAS AURÓ
Sector d’activitat i categoria del producte
MAS GELI - PALS
MAS GELI - PALS
MASIA EMPORDÀ
MASIA EMPORDÀ
Sector d’activitat i categoria del producte
MASSEGUR
MASSEGUR
MASTINELL
MASTINELL
Sector d’activitat i categoria del producte
MónSa
MónSa
Sector d’activitat i categoria del producte
MOOMA
MOOMA
Sector d’activitat i categoria del producte
MUNICH
MUNICH
NECTAR DE DATIL
NECTAR DE DATIL
Sector d’activitat i categoria del producte
NUASETS
NUASETS
Sector d’activitat i categoria del producte
OLI DE VENTALLÓ
OLI DE VENTALLÓ
ÒPERA LLOGUERS
ÒPERA LLOGUERS
Sector d’activitat i categoria del producte
PERALADA MAS MARCÈ
PERALADA MAS MARCÈ
Sector d’activitat i categoria del producte
PERE GUARDIOLA
PERE GUARDIOLA
PIBERNAT ALIMENTÀRIA
PIBERNAT ALIMENTÀRIA
Sector d’activitat i categoria del producte
P
PORCELANOSA
Sector d’activitat i categoria del producte
PORDAMSA DESING FOR CHEFS
PORDAMSA DESING FOR CHEFS
Sector d’activitat i categoria del producte
QUEVALL LICORS ARTESANS
QUEVALL LICORS ARTESANS
RATAFIA L'EMPORDANESA
RATAFIA L'EMPORDANESA
Sector d’activitat i categoria del producte
RECUITS DE FONTETA
RECUITS DE FONTETA
SANDRO DESII
SANDRO DESII
S
SELECCIÓ REGISA
SOBRASSADES XR
SOBRASSADES XR
SOFREGIT QUIM MATAS
SOFREGIT QUIM MATAS
SOLUCIONS HOSTALERIA
SOLUCIONS HOSTALERIA
Sector d’activitat i categoria del producte
S
STEIN
SUD Renovables
SUD Renovables
Sector d’activitat i categoria del producte
TAPISSERIA BOIX
TAPISSERIA BOIX
Sector d’activitat i categoria del producte
TECBA-ECOFROG
TECBA-ECOFROG
TEGUST
TEGUST
T
TENDÈNCIES
THERMOMIX
THERMOMIX
UTSET
UTSET
V
VERGÉS
Inscriu-te!