13:00
Arrom x Hermanos Torres: a la vanguardia del atún en la alta gastronomía
16:00
Projecte Mans: Artesania, sostenibilitat i natura
16:00
Summit Start-ups vinculades amb la gastronomia
12:00
"From the sun to the plate"
10:30
Creació de marques virtuals per delivery (Workshop Thinkpaladar)
12:00
La cuina catalana en perill d'extinció?
10:00
Nous models de negoci associats al cafè
13:00
Tast de vins Mas Geli
10:45
Jornada per a la Prevenció del malbaratament alimentari en el sector de la restauració i les cuines centrals
11:00
LA CUINA D'ABANS I D'ARA, Una mirada crítica sobre tendències i esnobisme gastronòmic
15:00
KENSEI, el lado más contemporáneo de la tradición culinaria japonesa
17:00
Esperit Roca: la nova línia de begudes d'El Celler
12:00
What are true Plant Food innovations?
13:00
Com els professionals de l'interiorisme podem millorar l'experiència gastronòmica
14:00
Entrega Premis Associació d'Hostaleria de Girona
16:00
Noves veus a la gastronomia. Restaurant Oba i Adelante Gastronómica
17:00
EL VERD ARRELA - Personal farmer, Xavier Pellicer. Vainilla Verda, la 1era vainilla europea de la història, Rodrigo de la Calle
11:00
El gir empresarial: de la cuina a l'obrador
12:00
Dels fogons a la sala amb Girona Excel·lent
13:00
ACETUM ese viejo desconocido
14:00
Una coreografía gastronómica, Asociación Mujeres en Gastronomía, Mujeres del Vino & Co.
15:00
Pibernat, la cuina tradicional de generació en generació
17:00
Cuina prebiòtica amb Girona Excel·lent
13:00
Ecohostelero, un movimiento sostenible en el canal HORECA
13:00
Tast de La cuina catalana en perill d'extinció?
14:30
Documentary screening Sembrando el futuro
12:45
Tast maridat del llibre Àpats
13:45
Un nou concepte de vermut. El vermut gastronòmic que respecta el vi
12:00
GLAMSTRONOMY - Sense xarxa no hi ha paper / No hay papel sin red II
11:00
GLAMSTRONOMY - Sense xarxa no hi ha paper / No hay papel sin red I
13:00
La cuina del mar que arriba: el canvi climàtic al nostre plat
16:00
Gastronomia als hotels: com una visió global multiplica valor
17:00
Food Delivery 2025: innovació i sostenibilitat
12:00
Embotits híbrids: xarcuteria amb proteïna del mar
16:30
We’re Smart 5 Radishes Chefs goes wild with onion
18:00
Cuina, Consciència i Recerca
14:00
II Concurs Steak Tartar
10:00
Girona ciutat de cafè: Models de negoci i vincles amb l’esport
11:00
Hort Restaurant Biològic
13:00
La línea màgica de Fisterra al Cap de Creus. L’experiència de Galícia a la Mar d’Amunt
15:30
San Hô - Cuina viatgera, des de Canàries al món
11:00
Tast de Formatges maridats amb vins de l’Empordà amb Girona Excel·lent
12:00
Sushimasters Arrom x Nomo: art i avantguarda en el tall per Naoyuki Haginoya
13:00
Ràpida regeneració i cocció de la nova marca Degusta Cuinats Jotri
16:00
Cuina marroquina vegetariana i vegana amb Saloua Loqmane Lahmar
17:00
Cuina de producte actualitzada amb Girona Excel·lent
11:00
Innovació i reptes de sostenibilitat a la indústria i la gastronomia halal actuals
16:00
Les 10 claus en comunicació i marketing per a la restauració
16:30
Com aconseguir més reserves online? El comportament de l'usuari digital
17:15
Indicadors clau en temps real en la gestió d'un restaurant
10:00
Life Climate Smart Chef. A better future starts at the restaurant
17:30
Entrega Premis professionals de sala i proclamació guanyador 2on Concurs Steak Tartar
15:30
La Destilateca. Destil·lats gastronòmics: cuina i cocteleria
16:30
La 5a gamma, present i futur
12:00
Cap a la transició energètica en el sector HORECA. Beneficis i possibilitats de l’energia fotovoltaica
13:00
Presentació de les investigacions en gastronomia
13:45
Transform what nature gives you
12:45
Tast de la sessió Embotits híbrids: xarcuteria amb proteïna del mar