11:00
Aprenem a tastar pa amb Girona Excel·lent
11:30
Menjadors escolars ecològics i de proximitat, una realitat a l’abast. Xarxa Chef2030
12:00
Entrega de premis Cursa Cambrers/es
12:00
Els productes italians de la regió de Bolonya
13:00
Peix i Gamba de Palamós. De la Llotja al plat
13:00
Tast de Formatges Artesans Catalans d'ACREFA
13:00
Què sabem del vermut?
16:00
Tast de xocolata bean to bar, retorn als orígens
16:15
Cuina de Bolonya, "El tortellino bolognese"
17:00
Descobrim l'avellana de Brunyola amb vins de postres i cervesa amb Girona Excel·lent
17:30
Menjar bé per veure-hi millor
18:00
Tastem ginebres del nostre territori amb Girona Excel·lent
18:30
Aprofitament a l'engròs, Foodback!
11:00
Consells per a preparar un cafè a casa com un barista professional
11:00
Esmorzar pre-biòtic amb Xavier Aguado
12:00
Aprenem a tastar anxoves amb Girona Excel·lent
12:00
Menjar durant el càncer
13:00
Catalunya terra d'embotits
13:00
Taller del mar, cuina amb peix blau
16:15
Mel i llet del territori, felicitat saludable
16:15
Enganxats a la Crema Catalana
17:30
Descobrim els formatges gironins maridats amb vins de l'Empordà amb Girona Excel·lent
17:30
Masterclass de Còctels de Cervesa Estrella DAMM
18:30
Tancant el cercle, models agroecològics i alternatives de consum